Doppelherz - zdravlje za cijelu obitelj

Naša pokretačka snaga kroz 100 godina: potpora zdravlju i dobrobit za cijelu obitelj.
Paar am Strand

Fokus našega rada je oduvijek bio usmjeren razvoju visoko-kvalitetnih proizvoda, dizajniranih za promicanje zdravlja. Podržavanje i očuvanje zdravlja je naša konstantna pokretačka snaga, koja je dovela do razvoja našeg prvog biljnog tonika prije više od sto godina i kao takva duboko je ukorjenjena u našoj misiji. 

U svakodnevnom radu jedni druge tretiramo sa poštovanjem, jer je svaki djelatnik važan. Naš rad, koji je prihvaćen od strane svih naših djelatnika, baziran je na pristupu orijentiranom prema obitelji. Stoga strastveno i odgovorno radimo na stvaranju Doppelherz proizvoda u svrhu promicanja zdravlja cijele obitelji.

Odgovornost za održivost

U Doppelherzu očuvanje resursa igra ključnu ulogu već više od 20 godina. Kao društveno odgovoran brend, posvećeni smo smanjenju globalnog zagrijavanja i s njim povezanim emisijama CO2. Uvjereni smo u to da je smanjenje i neutraliziranje emisije CO2 podjednako važno kao i izbjegavanje upotrebe plastike u ambalažama proizvoda. Nažalost, zbog strogih higijenskih normi kao i zbog osiguranja optimalnog roka tajanja, to nije moguće u potpunosti izbjeći. Međutim, nastojimo to kompenzirati kroz promociju i financiranje održivih projekata zajedno s klimatskim stručnjacima ClimatePartner. Paralelno radimo na rješenjima za daljnje smanjenje onečišćenja koristeći održive materijale.

Doppelherz – jedan brend za cijelu obitelj

Doppelherz je čest životni suputnik. Sa širokim asortimanom proizvoda, podržavamo zdravlje naših korisnika od rođenja, kroz različite faze života pa sve do starosti 

Za njega A-Z DEPO
Doppelherz system
Za njega A-Z DEPO
Vitamini i minerali za muškarce
Omega-3 1400
Omega 3 masne kiseline
Omega-3 1400
s omega-3 koncentratom
Omega-3 1400
Omega 3 masne kiseline
Omega-3 1400
s omega-3 koncentratom

Od jačanja imuniteta, podržavanja metabolizma energije i fizičke dobrobiti kao i ljepote koja dolazi iznutra do održavanja zdravlja očiju i kardiovaskularnog sustava - Doppelherz promiče zdrav i aktivan život u svakoj životnoj dobi. 

U našem asortimanu svatko može lako pronaći odgovarajući proizvod za sebe. Svi Doppelherz proizvodi imaju jasno razumljiv dizajn kako bi naši korisnici jednostavno i na prvi pogled prepoznali proizvod koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Način upotrebe i sastojci su također jasno istaknuti. Od tableta, kapsula, mikropeleta, prašaka, tekućih štapića, pastila, tekućih proizvoda pa sve do sprejeva za nos i kapi za oči, među Doppelherz proizvodima svatko može pronaći željeni oblik doziranja.

Pažljivo pratimo potrebe naših korisnika. Na primer, naš globalni asortiman uključuje čak 26 različitih proizvoda magnezija.To nam omogućuje da ponudimo najbolji proizvod i zadovoljimo sve potrebe naših korisnika.

Topla i prijateljska komunikacija

Veliku važnost pridajemo komunikaciji s našim korisnicima. Stoga nudimo različite pristupe i kanale za kontakt s nama. Bilo telefonom, e-poštom, pismom, putem web stranice ili društvenih mreža, stojimo na usluzi našim korisnicima i odgovaramo na upite i komentare osobno, od ponedjeljka do petka.

Fokusirani smo na pojedinca. Naš tim korisničke podrške kompetentno, osobno i u suradnji sa svim relevantnim odjelima odgovara na upite korisnika te pronalazi rješenje i odgovore na svako pitanje. Smatramo da je povjerenje naših korisnika dragocjeno i iznimno ga cijenimo.

Dostupnost Doppelherz proizvoda

Razvijamo i proizvodimo inovativne proizvode visoke kvalitete i nudimo ih po odličnom omjeru cijene i učinka. Doppelherz proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Globalni brend sa dugom tradicijom

Doppelherz brend u Njemačkoj ima dugu tradiciju, koja obuhvaća nekoliko generacija. U 100 godina povijesti brenda razvijen je i proizveden velik broj prizvoda prilagođen zahtjevima i potrebama potrošača. To je rezultiralo bogatim iskustvom koje uvijek iznova crpimo za nove projekte. U isto vrijeme pratimo najnovija istraživanja. Posljednjih desetljeća naš se asortiman stalno širio, a Doppelherz je izrastao u brend koji svojim proizvodima podržava cijelu obitelj. To se ne odnosi samo na naš dom u Njemačkoj, nego se korisnici u više od 60 zemalja diljem svijeta mogu osloniti na naše proizvode visoke kvalitete.  

Doppelherz se uvijek zalagao za kvalitetu

Iza visoke kvalitete naših proizvoda stoje predanost i bogato iskustvo svih naših zaposlenika, koji osiguravaju visoku razinu kvalitete tijekom razvoja proizvoda i odabira sastojaka. Svi Doppelherz proizvodi sadrže visokokvalitetnu kombinaciju pažljivo biranih sastojaka i odobreni su od strane nadležnih institucija Agencija za lijekove ili Europske agencije za sigurnost hrane. Prije nego se proizvodi nađu na tržištu, moraju proći kroz strogi sustav kontrole kvalitete, jer ništa ne prepuštamo slučaju. Svi proizvodi su podvrgnuti odgovornom testiranju pod strogim uvijetima prije nego dobiju dozvolu za prodaju.