Doppelherz asortiman proizvoda

  1. doppelherz.hr
  2. Proizvodi

Svi Doppelherz proizvodi

Doppelherz proizvodi za zdravlje - asortiman proizvoda 

 

Doppelherz je brend s dugogodišnjom tradicijom. Sveobuhvatan asortiman proizvoda uključuje visokokvalitetne vitamine, minerale kao i posebne aktivne sastojke. 

 

Tijekom razvoja naših proizvoda razmišljamo o sastojcima, ali i njihovim kombinacijama jer upravo kombinacije hranjivih tvari mogu pružiti podršku zdravlju našeg organizma. Zbog toga znanstveni odjel Queisser Pharme kontinuirano prati aktualnu stručnu literaturu i razvija moderne formulacije. Većina naših nedavno razvijenih proizvoda postali su tržišni lider u mnogim segmentima i u vrlo kratkom vremenskom razdoblju u Njemačkoj.  

 
 

Novo razvijeni oblici doziranja naših dodataka prehrani, poput mikrogranula za brzu i izravnu primjenu, odlično su prihvaćeni od strane potrošača. Hranjive tvari sadržane su u obliku finih perlastih granula koje se mogu primijeniti izravno na jezik. Tako su brzo i izravno dostupne tijelu te idealne za konzumaciju u pokretu ili u slučaju kada netko ima poteškoća s uzimanjem tableta. Pažljiv odabir sirovina i najnoviji nutricionistički dokazi osnovni su preduvjet našeg rada 

Doppelherz proizvodi simbol su povjerenja i dugogodišnjeg iskustva u pružanju zdravstvene podrške.