1. doppelherz.hr
  2. Proizvodi
  3. Mišići, kosti i kretanje
  4. Doppelherz system MAGNEZIJ 400 DIREKT

MAGNEZIJ 400 DIREKT

Mikro-pelete
Dodatak prehrani
MAGNEZIJ 400 DIREKT
MAGNEZIJ 400 DIREKT
MAGNEZIJ 400 DIREKT
MAGNEZIJ 400 DIREKT

  • Magnezij za normalan rad mišića i živčanog sustava
  • 400 mg magnezija – od toga 200 mg iz magnezijevog citrata
  • U kombinaciji s vitaminom B6
  • Mikro-peleti za izravnu konzumaciju
Bez glutena
Bez glutena
Bez laktoze
Bez laktoze
Vegansko
Vegansko

Magnezij za normalan rad mišića i živčanog sustava.

Mikro-pelete za izravnu konzumaciju.

Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DIREKT sadrži 400 mg magnezija, uključujući 200 mg iz magnezijevog citrata u kombinaciji s vitaminom B6. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića, a vitamin B6 normalnoj funkciji živčanog sustava. 

Moderan i praktičan oblik za izravnu konzumaciju: Doppelherz System MAGNEZIJ 400 DIREKT osigurava hranjive tvari u obliku mikro-peleta s okusom limuna i naranče. 

Fine granule se mogu uzeti bilo kada i bilo gdje bez tekućine. Ovaj oblik primjene je posebno prikladan za brzu i izravnu opskrbu tijela magnezijem i vitaminom B6 - idealan za osobe koje su stalno u pokretu ili za one koji imaju poteškoća s gutanjem tableta. 

Magnezij podržava normalan metabolizam energije kao i normalnu funkciju živčanog sustava, osim toga magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića. 

Vitamin B6 ljudsko tijelo apsorbira kroz crijeva i prenosi ga u našu krv, organe i mišiće. Doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te ima ulogu u normalnoj funkciji živčanog sustava. 

Kako bi tijelo dobro apsorbiralo i iskoristilo magnezij, istovremeni unos vitamina B6 je koristan. Ne samo da vitamin B6 (piridoksin) podržava zdravlje živaca i mišića, nego osigurava da magnezij uđe u naše tjelesne stanice - tamo gdje je najpotrebniji. 

Sastav
Sastojci
po vrećica
% NRV*
Magnezij
400 mg
107 %
Vitamim B6
5 mg
357 %
* Referentne vrijednosti hranjivih tvari prema EU uredbi 1169/2011
Preporuka za konzumaciju

Otvorite vrećicu u smjeru strelice. Uzmite sadržaj jedne vrećice dnevno. Mikro pelete postupno isipajte izravno na jezik, pustite da se polako otope i progutajte. 

Bilješka

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Nije pogodno za djecu mlađu od 12 godina. Količine iznad 250 mg magnezija mogu imati laksativni učinak kod osjetljivih osoba. 

Sastojci

Dekstroza; magnezijeve soli limunske kiseline; magnezijev oksid; kiselina: limunska kiselina; aroma; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina; piridoksin-hidroklorid; sladilo: sukraloza 

GTIN: 4009932003741